prekršaj u prometu

Tihomir Orešković oslobođen na sudu jer nije htio odati ime vozača Plivina automobila

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Tihomir Orešković oslobođen na sudu jer nije htio odati ime vozača Plivina automobila
03.02.2016.
u 16:01
Tijekom postupka ispitan je svjedok Davor Brnat, koji je izjavio da je u vrijeme počinjenog prekršaja odgovorna osoba u Plivi bio Tihomir Orešković i to kao predsjednik Uprave.
Pogledaj originalni članak

Premijer Tihomir Orešković nepravomoćno je oslobođen na Prekršajnom sudu u Zadru zbog prometnog prekršaja počinjenog 2013. kada ga je biogradska policija prijavila kao odgovornu osobu tvrtke Pliva Hrvatska zbog prometnog prekršaja.

On je, naime, kao odgovorna osoba, odnosno direktor Plive, trebao dati podatke o identitetu osobe koja je upravljala vozilom u vlasništvu Plive, no unatoč više pokušaja dostave, Orešković zbog promjene boravišta nije dobio poziv.

Presuda je objavljena na e-oglasnoj ploči zadarskog Prekršajnog suda jučer. 

 

PRESUDA - TIHOMIR OREŠKOVIĆ

>> Orešković: Rezultati su bitniji od političkog iskustva

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 114

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:24 03.02.2016.

Za par dana: Nevjerojatna vijest, Karamarko nije vratio knjigu u knjiznicu, i nije platio kaznu! Smjena, odmah! Nije badava impresum na VL crven. Sigurno je pisala Tea Romic

IV
ivokroate
16:20 03.02.2016.

je li je Milanovic narucio ovaj clanak,bravo komunisti ,tako soa odradjuje svoje zasluge pri zaposljavanju,sto je sljedace,isao je G. Petrov i zaboravio WC-papir?? Bravo,VL,super!!!

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:15 03.02.2016.

A zbilja kopate po blatu VL, strava. Opet nepotpisano, dno dna.