SUSJEDI ČULI BUKU

Teška nesreća u Italiji: Automobil sletio s ceste u jarak, četvero maloljetnika poginulo na mjestu

Foto: Vatrogasna postrojba Treviso
Foto: Vatrogasna postrojba Treviso
15.08.2022.
u 14:49
Spasioci su na mjesto nesreće stigli nakon dojave susjeda kako se na cesti čuje buka, a cijela akcija završila je u zoru
Pogledaj originalni članak

Četiri mladića su izgubila život u stravičnoj nesreći koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila kod Trevisa u Italiji. 

Do nesreće je došlo oko 2 sata kada je četvero mladih rođenih 2003. i 2004. godine automobilom sletjelo s ceste.. Mladići, svi vezani sigurnosnim pojasevima, putovala su u Volkswagen Polu kada je vozač u zavoju izgubio nadzor nad vozilom. Automobil se prevrnuo prije nego što je sletio u jarak, a svi mladići poginuli su na mjestu, prenosi Treviso Today

Spasioci su na mjesto nesreće stigli nakon dojave susjeda kako se na cesti čuje buka, a cijela akcija završila je u zoru. 

Naime, ova nesreća dogodila se tek nekoliko sati nakon sprovoda Alessandra Feletta, 17-godišnjaka koji je prošloga utorka na svom motociklu poginuo u nesreći Ormelleu.

>> VIDEO Ovo su žrtve pomahnitalog ubojice u Crnoj Gori: Danas održan pokop Nataše (35) i njenih sinova

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DO
DomagojMarić
11:17 16.08.2022.

Bili su gradjani Italije ili migranti ( da nije netko hrvatskog podrijetla?)? Sućut obitelj i prijateljima!

LI
liliZG
19:53 15.08.2022.

taj pojas im je baš pomogao , zar ne?