KAKO MU JE PALO NA PAMET

Svašta kradu, ali ovaj drski lopov okoristio se i u vrtu usred dana!

23.06.2019.
u 07:50
Bez imalo okretanja oko sebe ili straha, jednostavno je odšetao s ukradenim plijenom kao da se ništa neobično nije dogodilo.
Pogledaj originalni članak

Da nekima stvarno zaista može svašta pasti na pamet pokazala je i snimka krađe objavljena na portalu LiveLeak. 

Naime, drski je lopov usred bijela dana došetao do malog vrta pred obiteljskom kućom i kao da to radi svaki dan, čučnuo i u nekoliko sekundi iščupao drvce koje je bilo zasađeno u vrtu.

Bez imalo okretanja oko sebe ili straha, jednostavno je odšetao s ukradenim plijenom kao da se ništa neobično nije dogodilo. Pogledajte video...

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Tračalo
Tračalo
05:22 24.06.2019.

Vlasnik drveta je kriv jer neda lopovoom psu da piša po drvetu u svojem vrtu.

ST
stefj
09:33 23.06.2019.

Da, tako je i kod nas. Mojima na vikendici u Novalji svaku zimu domaći i/ili "susjedi" iskopaju sve biljke koje zasade. One malo skuplje, naravno... Još jedino ne znam da li se te biljke odšeću natrag u rasadnik, koji tako dobro obnovi ponudu svake zime ili direktno u nečiji vrt...