Suđenje V. Blaževiću

Supruga: Vojo ni u mislima nije mogao ovo počiniti

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Supruga: Vojo ni u mislima nije mogao ovo počiniti
10.09.2014.
u 21:50
Blaževićeva supruga Ljiljana Škreblin ostala je pri svom iskazu koji je dala lani
Pogledaj originalni članak

Saslušanjem svjedoka nastavljeno je suđenje paraglajderu Vojislavu Blaževiću optuženom da je u siječnju lani podmetnuo dvije eksplozivne naprave u zapadnom dijelu Zagreba te ugrozio živote 10-ak osoba.

Blaževićeva supruga Ljiljana Škreblin ostala je pri svom iskazu koji je dala lani dodajući: – Na kraju želim napomenuti da s obzirom na to koliko dugo živim sa svojim suprugom i s obzirom na to da ga dobro poznajem, on ni u mislima nije mogao počiniti nijedno od ovih djela za koja ga se tereti.

Svjedok Marko Matić, koji se uz pčelarstvo bavi i paraglajdingom, kazao je da je od Blaževića posuđivao renault kangoo za prijevoz pčelarske opreme i za letove. Upitan je li ikad bio u kontaktu s TNT-om jer su tragovi eksploziva pronađeni u Blaževićevu autu, svjedok je odgovorio da ne zna što je TNT. Kada mu je to objašnjeno, dodao je da je o eksplozivu čitao u romanima o Alan Fordu. Sutkinja je danas prihvatila prijedlog Blaževićeva branitelja Davora Cahuna da se sasluša vještak Vojin Maštruko kao stručna osoba kako bi sud čuo njegovo mišljenje o nalazu Centra za kriminalistička vještačenja odnosno vještaka Mladena Rutalja koji je pak danas za Maštruka ustvrdio da je on potpuno nekompetentna osoba za vještačenje eksplozija.

>> 'To o bombi na lokal Horvatinčića, to je sve rekla-kazala'

>> Horvatinčić o bombašu: Bio je normalan dečko vesele naravi

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
Objektivno...
08:58 11.09.2014.

Vojo, uzmeš zapisnik i prekrečiš što ti ne paše. Tako se kreči u knjizi sjednica vijeća na Županijskom sudu u Osijeku. Još se ne zna ko je krečio pa je moguće da su to popodne krečile spremačice