Uvjetni otpust

Sudac Petraču odobrio odlazak na liječenje u Selce

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Sudac Petraču odobrio odlazak na liječenje u Selce
06.09.2012.
u 21:00
Petraču je zbog kršenja uvjetnog otpusta bila oduzeta putovnica. Često je putovao u inozemstvo
Pogledaj originalni članak

Hrvoju Petraču, koji je na uvjetnom otpustu, sudac izvršenja zagrebačkog Županijskog suda danas je odobrio odlazak na stacionarno liječenje u Polikliniku Terme u Selcu. Liječenje mu je odobreno od 7. do 14. rujna, i to nakon što je donio liječničku potvrdu da ima problema s kralježnicom.

Petrač se prije nekoliko mjeseci našao u problemu kada je ustanovljeno da krši uvjetni otpust te često putuje u inozemstvo, zbog čega mu je oduzeta putovnica.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
21:05 06.09.2012.

Ja bi mu dao i džeparac zlu ne trebalo.

Avatar rangojack
rangojack
21:09 06.09.2012.

Jeli ostala jos neka firma ,koja bi se covjeku mogla dati kad izadje iz zatvora,tako da ima sto raditi. Pa ipak je on bio Tudjmnaov savjetnik i treba mu osigurati udobnu buducnost.

BE
bernardica2
21:12 06.09.2012.

dobra procjena.. temperatura ce biti u opadanju ..a moglo bi i na buru bacit..ma idealno vrime za kupanje..bez guzvi na plazama..