Nije platila vožnju

Sudac je osudio na neobičnu kaznu - naredio joj da prehoda 48 kilometara

Foto: DPA/PIXSELL
Sudac je osudio na neobičnu kaznu - naredio joj da prehoda 48 kilometara
02.06.2015.
u 14:30
Sudac iz Ohija Michael Cicconetti koji očito vjeruje u izreku ''oko za oko, zub za zub'' isti je dan 19-godišnjoj Diamond Gaston na izbor ponudio da ili provede 30 dana u zatvoru ili da ju poprskaju suzavcem
Pogledaj originalni članak

Sudac iz američke savezne države Ohio Michael Cicconetti osudio je 18-godišnju Victoriju Bascom na neobičnu kaznu - naredio joj je da prehoda 48 kilometara u 48 sati, javlja New York Daily News.

Bascom je na općinskom sudu u Painesvilleu završila je jer je pobjegla iz taksija bez da je platila za vožnju dugačku 48 kilometara. U četvrtak je priznala krivnju, a Cicconetti joj je na izbor dao da ili odsluži 60-dnevnu zatvorsku kaznu ili da prehoda 48 kilometara u 48 sati. Izabrala je drugu opciju. Također je dobila 4 mjeseca uvjetne te joj je naređeno da tvrtki United Cab plati 100 dolara.

Sudac koji očito vjeruje u izreku ''oko za oko, zub za zub'' isti je dan 19-godišnjoj Diamond Gaston na izbor ponudio da ili provede 30 dana u zatvoru ili da ju poprskaju suzavcem jer je ona na isti način napala jednog muškarca za što je priznala krivnju.

Gaston je izabrala suzavac, a sudac je, budući da ju je htio samo uplašiti, naredio da na njoj upotrijebe sprej baziran na vodi koji nije štetan.

>> Bombaš sa Bostonskog maratona osuđen na smrtnu kaznu

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
19:26 06.06.2015.

Pita sudac u Hrvatskoj osumnjičenog, kao političar ste izigrali narod i ukrali na milijune kuna, birajte ili ćete vratiti pare i ići u zatvor na višegodišnju robiju ili ćete oguliti 10 kg krumpira.