Agrokor

Sud ponovno blokirao imovinu Ivici Todoriću

Foto: Simon Dawson/REUTERS/PIXSELL
Sud ponovno blokirao imovinu Ivici Todoriću
15.03.2018.
u 13:16
Na odluku postoji pravo žalbe
Pogledaj originalni članak

Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu ponovno je blokirao imovinu Ivici Todoriću te veći dio imovine Tomislavu Lučiću, Ljerki Puljić, Damiru Kuštraku i Oliviji Discordiji, dok je u odnosu na ostale osumnjičenike i Todorićevu kćer Ivu Balent zahtjev Agrokora za privremenom blokadom imovine odbijen, piše N1.

Imovina nije blokirana Piruški Canjugi, Ivanu Crnjcu, Anti Todoriću, Mislavu Galiću, Hrvoju Balentu, Ivanu Todoriću, Alojziju Pandžiću, Sanji Hrstić, Marijanu Alagušiću, Ivici Sertiću i Ivi Balent.

Na odluku postoji pravo žalbe.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlada, povjerenik
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Andrej Plenković, Martina Dalić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Fabris Peruško, Irena Weber
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Fabris Peruško
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlada, povjerenik
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlada, povjerenik

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

AR
Armagedon
14:00 15.03.2018.

Kako misle ponovo blokirao.... pa valjda je blokirana i tako će ostati dok se ne vrati i kaže gdje je lova i što je sve radio, a to će biti nikada

RI
rightside
15:40 15.03.2018.

kako to ponovo blokirana?? koliko ja znam a znam,njegova imovina nije smjela bit odblokirana kao npr imovina svjedoka,, ili si je "netko" dao za pravo da malo "odblokira" da si ovaj lovicu podigne pa onda opet zablokiramo..))))) na to uskok dorhovi razni sigurno nemaju sta nadodat,jer kako to meni izgleda, ipak je lopini netko pruzio mogucnost da se opskrbi,,i bas me zanima ako je tako, stza je sad njemu zapravo sve blokirano,,?? ima li tko da to zna u ovoj drzavi?

KA
kakačinka
13:35 15.03.2018.

Gdje sad taj štakor uživa