traži najljepše

Student želi na put oko svijeta kako bi fotografirao djevojke

Foto: AFP
dior10
18.03.2013.
u 19:20
Projekt nosi naziv “Beauties World Map”, a zasad je tek u fazi ideje jer Akacuu nedostaje novca
Pogledaj originalni članak

Japanski student Kei Akacu namjerava obići svijet, ali ne da bi upoznao nove kulture i stekao iskustva, već da bi fotografirao najljepše djevojke sa svih kontinenata. 

Projekt nosi naziv “Beauties World Map”, a zasad je tek u fazi ideje jer Akacuu nedostaje novca. Zbog toga je na svojoj web-stranice pozvao sve potencijalne donatore i ljude dobre volje da mu pomognu u realizaciji ideje. Potrebno mu je oko 11.000 dolara, a dosad je skupio 1000.

>>Posjetio sve zemlje u svijetu i to bez putovanja avionom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HE
hellbani
13:20 19.03.2013.

i meni treba isto para... donirajte mi plizzzzz