Martinjske veselice

Štrigovčanci će mlado vino krstiti dva dana, uz vinski gulaš i kestene

Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Štrigovčanci će mlado vino krstiti dva dana, uz vinski gulaš i kestene
10.11.2010.
u 15:05
Sutra nastupa vokalno-instrumentalna skupina Stridone, u subotu VIS Štrigovčanci te Kulturno-umjetničko društvo Sveti Jeronim.
Pogledaj originalni članak

U srcu vinorodne štrigovske općine sutra počinju martinjske veselice. U centru Štrigove u 16 sati počinje degustacija mladih vina, uz nezaobilazne pečene kestene i vinski gulaš. Krštenje mošta planirano je za 17 sati. Vino će se degustirati, naravno, i u subotu, kada će se krstiti i mošt, i to onima koji to "slučajno" ne učine dan prije. Bit će i domaćih kolača, a štand će postaviti štrigovski osnovnoškolci.

Sutra nastupa vokalno-instrumentalna skupina Stridone, u subotu VIS Štrigovčanci te Kulturno-umjetničko društvo Sveti Jeronim. Zabavni program svirkom će pratiti Rimščarski baruni. U susjednoj je pak općini, u Lopatincu, restoran Međimurski dvori osmislio martinjski jelovnik.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.