Nedaleko od Budimpešte

Stravična nesreća u Mađarskoj: Auti se zapalili, sedmero poginulih

Foto: Twitter/ Mađarska policija
Stravična nesreća u Mađarskoj: Auti se zapalili, sedmero poginulih
28.10.2019.
u 10:55
Kamion je probio zaštitnu ogradu i sudario se s dva automobila koji su se nalazili u suprotnom traku
Pogledaj originalni članak

Sedmero ljudi poginulo je u teškoj nesreći koja se dogodila danas rano ujutro na autocesti u Mađarskoj, izvijestili su lokalni mediji.

Nesreća se dogodila kod mjesta Kistelek nedaleko od Budimpešte, a sudjelovala su tri vozila, kamion srpskih registracijskih oznaka i još dva vozila nepoznatih stranih registracija.

Mađarska policija na Twitteru je izvijestila da je kamion probio zaštitnu ogradu i sudario se s dva automobila koji su se nalazili u suprotnom traku. Automobili su se zapalili, a putnici su poginuli na mjestu događaja. Blikk.hu javlja da vozač kamiona nije ozlijeđen.

Dio autoceste Balástya bio je zatvoren u oba smjera.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

EL
elkabong71
12:39 28.10.2019.

Pa ne zove se autoput Balastya nego je to mjesto kod kojega se dogodilo. Otvorite kartu (i mozgove) novinari.

Avatar Django
Django
11:53 28.10.2019.

Baš sam se poveselio kako konačno mogu pročitati neku vijest iz našeg EU susjedstva, a kad tamo.........