Drastične mjere

Strah od koronavirusa: Prva kompanija otkazala letove za Zagreb

Foto: DPA/PIXSELL
Korean Air
Foto: DPA/PIXSELL
Korean Air
Foto: DPA/PIXSELL
Korean Air
02.03.2020.
u 10:10
Linija Seul – Zagreb, čiji su letovi trebali početi 31. ožujka, otkazana je do 23. travnja.
Pogledaj originalni članak

Korean Air, aviokompanija iz Južne Koreje, prva je otkazala letove za Zagreb zbog koronavirusa. Riječ je o liniji Seul – Zagreb, čiji su letovi trebali početi 31. ožujka.

No, nije to jedina otkazana linija. Na internetskoj stranici Korean Aira navedene su linije koje su otkazane po regijama svijeta. Tako su za Europu, uz Zagreb, otkazani i letovi za Barcelonu, Madrid, Beč, Tel Aviv i Istanbul. Uz otkaze, neke linije lete rjeđe nego inače.

Foto: Korean Air
Otkazani letovi

Spomenuta linija za Zagreb otkazana je sve do 23. travnja.

Podsjetimo, prva aviokompanija koja je otkazala letove za dijelove Kine bio je British Airways.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ED
edgar2
10:52 02.03.2020.

Hrvatska se zasada dobro nosi sa širenejm zaraze i to je sada najvažnije. Industrija putovanja i turizma svugdje trpi velike štete. U Japanu je operater krstarenja Luminous Cruise podnio zahtjev za bankrot...U Italiji, procjenjuje se bilježe već 70% otkaza rezervacija...T&T čini oko 10% globalnog BDP-a... Mnoge zemlje savjetuju da se ne putuje u pogođena područja ili zahtijevaju detaljniju provjeru povratnika iz tih područja do karantene u trajanju od 14 dana....

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
22:43 02.03.2020.

Ja stvarno mislim da bi Kina za sve ovo trebala odgovarati. Države niti krive niti dužne sad su u problemima i to samo zato što Kinezi hoće svašta žderati

ŽO
žoržet
17:09 02.03.2020.

cini mi se da bi prije molitve bilo bolje dobro oprati ruke. bar za početak:)