protiv outsourcinga

Stipić: Skupili smo dovoljan broj potpisa za referendum!

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Stipić: Skupili smo dovoljan broj potpisa za referendum!
17.06.2014.
u 17:44
- Tražimo da se trajno, ponavljam trajno, odustane od bilo kakvog izdvajanja pomoćnih i pratećih službi u bolnicama, školama i centrima socijalne skrbi - rekao je Stipić i dodao da je referendum potreban jer će se samo njime moći poništiti zakon.
Pogledaj originalni članak

- Na današnji dan dosegnut ćemo brojku od 367.000 potpisa, i sve što skupimo idućih dana bit će višak potpisa potrebnih za referendum. Cilj smo ostvarili! - rekao je danas u Čakovcu predsjednik sindikata Preporod Željko Stipić, koji je odluku Vlade o uvođenju tzv. spin offa, nazvao neozbiljnom i zakašnjelom reakcijom.

- Tražimo da se trajno, ponavljam trajno, odustane od bilo kakvog izdvajanja pomoćnih i pratećih službi u bolnicama, školama i centrima socijalne skrbi - rekao je Stipić i dodao da je referendum potreban jer će se samo njime moći poništiti zakon. Izrazio je zadovoljstvo što upravo u Međimurskoj županiji može objaviti da je skupljen dovoljan broj potpisa, jer je u toj županiji sindikat Preporod najjači.

>> Protiv outsourcinga skupljeno više od 305.000 potpisa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OS
osica
18:23 17.06.2014.

E moj Stipiću, sad ćeš opet norati skupljati potpise protiv spina " Spin offa". Eto to ti je "autsourcing ala Opačić - čistaćice izlaze , šefovi ulaze i spin ide dalje. "

DO
domar
18:09 17.06.2014.

Stipiću ti si naš Robin Hud zaštitnik sirotinje i najslabije plačenih radnikapozdrav iz Međimurja

19
1995josip
22:15 17.06.2014.

Borba protiv socijalne neosjetljivosti stranke na vlasti SDP se nastavlja i dalje , jer ovo što nudi drugarica Milanka je podvala muda umjesto bubrega !!!!!! SDP i dalje gubi potporu i onih koji su greškom glasali za lažne socijaliste .