OBAVJEŠTAJNI PODACI

Srbijanski mediji: Priština priprema akciju sličnu Oluji

Foto: Reuters/PIXSELL
Srbijanski mediji: Priština priprema akciju sličnu Oluji
02.12.2011.
u 09:50
Ako srbijanske službe sigurnosti rade svoj posao, onda je predsjednik Tadić dobio informaciju da je plan Prištine za preuzimanje sjevera Kosova gotov i da se doslovno samo čeka mig dužnosnika Europe kako bi ta akcija počela
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Srbije pozvao je Srbe sa sjevera Kosova da uklone barikade ne samo zbog 9. prosinca i neizvjesnosti oko kandidature za EU, nego i zbog obavještajnih podataka da je Priština završila operativni plan akcije koja bi, prema svim parametrima, bila slična Oluji 1995. u tzv. Krajini – kaže za beogradske Vesti online nekadašnji zapovjednik Združenih snaga na jugu Srbije i predsjednik Foruma za sigurnost i demokraciju Ninoslav Krstić.

– Ako srbijanske službe sigurnosti rade svoj posao, onda je predsjednik Tadić dobio informaciju da je plan Prištine za preuzimanje sjevera Kosova gotov i da se doslovno samo čeka mig dužnosnika Europe kako bi ta akcija počela. Otuda i promjena stava države prema Kosovu za 180 stupnjeva – kaže general Krstić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

KA
Karlek1
11:57 02.12.2011.

Gdje god se Srbi pojave ili izbija rat ili neki problemi.

DE
derantamni
10:19 02.12.2011.

e moj tadiću.....samo ti radi kako ti šefovi američki kažu i nafatiraj se parama...bežaćeš ti iz srbije 1999 išao u budimpeštu na sastanak sa CIA otvaraš 20km autoputa u republici srpskoj a zemlja ti propada što nisi ostao u sarajevu....zajedno sa kusturicom ?

JA
jadre
10:13 02.12.2011.

.........uuuu proverite ulje u TRAKTORIMA....