stalno se kvari

Srbija: Vladin zrakoplov zakazao u letu, Dačić izbjegao smrt

Foto: 'Zeljko Hladika/Vecernji list'
Srbija: Vladin zrakoplov zakazao u letu, Dačić izbjegao smrt
11.08.2012.
u 16:01
Kako je riječ o letjelici staroj 30 godina koja se često kvari, posada je ostala pribrana i u letu ispustila gorivo iz rezervoara da bi izbjegli zapaljenje tijekom prisilnog slijetanja u beogradsku zračnu luku.
Pogledaj originalni članak

Srbijanski premijer Ivica Dačić u petak je ''za dlaku'' izbjegao smrt kada se Vladin zrakoplov kojim se iz Beograda uputio prema Londonu pokvario odmah nakon što je poletio, piše Kurir.

Premijer Dačić krenuo je na Otok da bi prisustvovao vaterpolo utakmici srbijanske reprezentacije te zatvaranju OI. No tek pošto je zrakoplov Falcon 50 u kojem se vozio i šef diplomacije Ivan Mrkić poletio iz Surčina nastupio je kvar. Kako je riječ o letjelici staroj 30 godina koja se često kvari, posada je ostala pribrana i u letu ispustila gorivo iz rezervoara da bi izbjegli zapaljenje tijekom prisilnog slijetanja u beogradsku zračnu luku.

Tamo je zrakoplov pregledan i servisiran da bi 30 minuta kasnije ponovo poletio prema Londonu.

Neimenovani izvor potvrdio je kako su svi članovi posade i premijer ostali pribrani u teškoj situaciji te da nitko nije paničario.

>>Nema više Top Gun heroja, piloti pucaju iz malih soba

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

FE
Felicijen
16:43 11.08.2012.

Srećom njihovi avioni za takve slučajeve imaju ugrađene i pedale...

IC
ICCO
16:26 11.08.2012.

Izostavili ste detalj da je Dačić Ivica lično za vreme kobnog leta, izašao na krilo aviona i onako Chucknorrisovski osposobio levi motor golim rukama, te se lepo vratio u kabinu pa je onda avion sleteo srećno. Tako da prave opasnosti nije ni bilo.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
14:57 12.08.2012.

- Šteta