'NEKA SE PONUDA STAVI PRED SINDIKATE'

Reakcije na dogovor: 'Pregovarati mogu samo Vlada i sindikati'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Sanja Šprem
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Sanja Šprem i Branimir Mihalinec
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Sanja Šprem: Moja je plaća puno, puno manja od premijerove
30.10.2019.
u 18:52
Neka se s nama razgovara kako bismo mogli naći zajedničko rješenje, poručila je za Večernji list Sanja Šprem, predsjednica Sindikata hrvatskih učitelja.
Pogledaj originalni članak

Ne mogu komentirati ništa dok ne znam sve detalje, niti o čemu se točno raspravljalo. Sve što mogu reći je ono što neprestano ponavljamo - neka se ponuda kakva god da je stavi pred sindikate. Neka se s nama razgovara kako bismo mogli naći zajedničko rješenje, poručila je za Večernji list Sanja Šprem, predsjednica Sindikata hrvatskih učitelja.

Poručila je isto tako da ni njezin sindikat, a ni Sindikat nezavisnih članova zaposlenih u srednjim školama nisu ovlastili niti jednu političku stranku, a ni HNS da umjesto njih pregovara.

- Pregovarati o plaći mogu samo Vlada i sindikati - kazala je Šprem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

DU
Deleted user
19:13 30.10.2019.

Uhljebničarka sa 15000 kuna "plaće"

Avatar Jeka
Jeka
19:52 30.10.2019.

Ovu ne priznajem jer nema brkove.

DU
Deleted user
19:50 30.10.2019.

Vrdoljak je pregovarao u ime svoje i svojih drugara a ne u ime inteligencije Boze koliko vrijedi njihovo obecanje,postenje i i rijec.Veliko nula.