'NEMA OPRAVDANJA'

Splitski HDZ o profesorici koja je pozirala s pištoljem: 'Je li to novi smjer koji želi pokazati Grbin?'

28.10.2020.
u 15:52
Dodali su i kako nema opravdanja za ovakav potez te da se čude kako profesorica nije osjetila potrebu ispričati se svojim učenicima, njihovim roditeljima i javnosti.
Pogledaj originalni članak

Posljednjih dana su na društvenim mrežama počele kružiti fotografije na kojima profesorica hrvatskog jezika splitske Ekonomsko-birotehničke škole Suzana Kačić Bartulović pozira s pištoljem u rukama, a nakon tog incidenta oglasio se i splitski HDZ.

- Zabrinjavajuće je i tužno kada osoba pozira s vatrenim oružjem u ruci i to objavljuje na društvenim mrežama, a još je posebno žalosno kada to čini članica Glavnog odbora SDP-a i predsjednica Savjeta za obrazovanje SDP-a Split Suzana Kačić Bartulović, uz to i dugogodišnja profesorica u jednoj splitskoj srednjoj školi, napisali su u objavi na Facebook profilu. 

Dodali su i kako nema opravdanja za ovakav potez te da se čude kako profesorica nije osjetila potrebu ispričati se svojim učenicima, njihovim roditeljima i javnosti. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

KO
Kokoiduhovi
15:55 28.10.2020.

Žalosnije je da je žena promašila zanimanje. Trebala je, kao očevidna obožavateljica oružja, biti policajac, vojnik, čuvar....a ne profesorica. Jedino ako ne predaje streljaštvo - onda ima smisla.

Avatar rubinet
rubinet
21:44 28.10.2020.

Nemojmo politizirati . Držim kako je ovakovo ponašanje nedopustivo bilo kojem prosvjetnom djelatniku. Bez obzira na politički smjer.

DU
Deleted user
15:54 28.10.2020.

to su antife kao i u americi...