Susjedi mislili da se šali

Šokirala se kada je vidjela što je muž napravio dok je bila na poslu

Foto: Youtube
Muž srušio kuću dok je žena bila na poslu
Foto: Youtube
Muž srušio kuću dok je žena bila na poslu
Foto: Youtube
Muž srušio kuću dok je žena bila na poslu
Foto: Youtube
Muž srušio kuću dok je žena bila na poslu
22.01.2015.
u 18:33
– Ne znam što se dogodilo. Ne znam ništa. Kada sam došla kuć, on je već bio na policiji – rekla je Diane za lokalne medije
Pogledaj originalni članak

Kada se Amerikanka Diane Andryshak iz Middletowna u New Yorku vratila s posla, ostala je u šoku jer je na mjestu njezine kuće bila samo ruševina. Naime, dok je nije bilo, njezin suprug je unajmio bager i sve sravnio sa zemljom. Diane je rekla kako sa suprugom, s kojim je u braku devet godina, nije bila posvađana pa je šok bio još veći.

– Ne znam što se dogodilo. Ne znam ništa. Kada sam došla kući, on je već bio na policiji – rekla je Diane za lokalne medije. Kako je izvijestila policija, 48-godišnji James Rhein unajmio je bager i srušio kuću, a iz pritvora je pušten uz jamčevinu od 300 dolara, prenosi The Blaze. Susjedi su ispričali kako je par renovirao kuću. Pitao sam ga u šali hoće li srušiti kuću buldožerom i on je rekao da hoće. Mislio sam da se šalio – ispričao je susjed Steve Belfiglio.

– Otišao sam na posao i, kad sam se vratio, vidio sam što je napravio – rekao je i dodao kako su u kući ostali svi kućanski aparati, kao i suprugina odjeća i lijekovi. U vlasničkim papirima kao vlasnica je navedena Diane, a u policiji kažu kako ona svom suprugu nikad nije dala dozvolu za rušenje.

Foto: Youtube

Rhein je navodno ispričao istražiteljima da je kuća bila u takvom stanju da je se odlučio riješiti. No nije ispunio nikakve papire niti ishodio dozvole za to, s obzirom na to da su nadležne službe morale isključiti struju i plin. – Mogao je cijeli blok dići u zrak. Srećom, nitko nije stradao – rekla je susjeda Marina Cassidy.

Novinari koji su izvještavali o ovom događaju sreli su Rhena u kamionetu zajedno sa psom te su ga pitali za komentar. Rekao im je kako su on i Diane u braku te da se radi o zajedničkoj imovini. Kada su mu prenijeli policijsko izvješće da nije trebao srušiti kuću, rekao im je da je policija u krivu. Diane je našla privremeni smještaj kod prijateljice te je rekla kako još ne zna što će poduzeti.

>> Susjedi ostali u šoku kada su doznali kraj čega su živjeli 40 godina

>> Varala ga godinama s trenerom pa joj se ovako osvetio

>> Dječak se šokirao kada je vidio što je bilo u ormaru napuštene kuće

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

DU
Deleted user
20:22 22.01.2015.

i ja sam ostao SOKIRAN citajuci clanak

DA
DARC2332
20:13 22.01.2015.

mozda je kuca bila pod ovrhom!!! pa sad se neka banka upise kao vlasnik...

EU
euzebije
21:01 22.01.2015.

Vlaga, sto bi drugo bilo!?