BURJ KHALIFA

VIDEO San mu se ostvario: Sedam je godina očajnički čekao na ovaj trenutak

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
14.01.2020.
u 18:14
Godinama je kampirao cijele noći ispred Burj Khalife kako bi uspio snimiti savršenu snimku od samo nekoliko sekundi
Pogledaj originalni članak

Kako to izgleda kada munja udari u Burj Khalifu najvišu i jednu od najpoznatijih zgrada na svijetu, uspio je nakon višegodišnjeg čekanja zabilježiti Zohaib Anjum, fotograf iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i veliki zaljubljenik u estetiku fotografije.

VIDEO Nevjerojatan prizor: Udar munje u Burj Khalifu

No to nije bilo lako. Sedam godina pokušavao je uhvatiti taj savršen trenutak pa je tako kad god bi padala kiša u Dubaiju on sa svojom kamerom kampirao cijele noći ispred Burj Khalife. Očajnički je želio uhvatiti posebnu fotografiju munje i taj dugoočekivani san ostvario mu se početkom prošle godine. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DR
Drmiha
18:50 14.01.2020.

i neka mi sad netko kaže da je normalan?!