martin pokraj našica

Smrznuto tijelo muškarca susjed pronašao na nogostupu

Smrznuto tijelo muškarca susjed pronašao na nogostupu
24.01.2011.
u 12:01
– Očevidom je utvrđeno da je smrt nastupila zbog pothlađenosti – izvijestili su iz policije
Pogledaj originalni članak

Smrznuto tijelo 58-godišnjeg M. P. iz Martina pokraj Našica pronađeno je u nedjelju rano ujutro na ulici, samo nekoliko kuća dalje od njegova doma. Nesretnog muškarca na nogostupu je u 6.40 sati uočio suseljanin koji je odmah alarmirao policiju i hitnu pomoć. No, liječnici su mogli samo potvrditi smrt.

– Očevidom je utvrđeno da je smrt nastupila zbog pothlađenosti. Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja – priopćila je glasnogovornica PU osječko-baranjske Maja Marić. Muškarac je, doznajemo, imao obitelj i nije živio sam. Navodno je bio sklon neurednom životu.

Druga je ovo žrtva smrzavanja u Slavoniji u samo tjedan dana. Mrtav na podu svoje kuće pronađen je poteklog utorka 73-godišnji Zdravko Bešlić iz Zakorenja pokraj Požege. Još nije riješena zagonetka kako je Zdravko mogao umrijeti od pothlađenosti uz puno dvorište drva i to u danima kada se temperature nisu spuštale ispod ništice. Susjedi, pak, nisu mogli odgovoriti na to pitanje, objašnjavajući da nije komunicirao s mještanima.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ST
Stanko1975
08:01 25.01.2011.

Ako nemate fotografiju sela, bolje nemojte ništa staviti. Ono gore nije Martin!!! Ovog trenutka idem otkazati pretplatu na večernji jer ovaj način rada koji imate je sramotan!