Uhvaćena

Slučajno ostavio autokameru uključenu kod kuće, u nevjerici gledao što mu je supruga radila

Foto: Screenshot
prevara
Foto: Getty Images
kamera
11.04.2019.
u 11:20
Muškarac je snimku preljuba podijelio lokalnim medijima kojima je objasnio kako je kameru kod kuće ostavio misleći da je u kvaru
Pogledaj originalni članak

Nakon 20 godina braka jedan je Kinez uhvatio svoju suprugu da ga vara i to sasvim slučajno kada je kameru za automobil ostavio uključenu kod kuće, a kada je shvatio s kime ga vara, ostao je u još većem šoku.

Kamera je uhvatila njegovu suprugu, inače tajnicu lokalnog disciplinskog nadzornika, u razmjenjivanju nježnosti s muškarcem koji je gradonačelnik grada u kojem su stanovali.

Muškarac je snimku preljuba podijelio lokalnim medijima kojima je objasnio kako je kameru kod kuće ostavio misleći da je u kvaru.

Snimku je objavio ovaj tjedan prevareni suprug poznat samo kao Yang iz grada Mudanjianga na sjeveroistoku Kine, a tvrdi kako je video snimljen u kolovozu 2016, piše Daily Mail.

Njih dvoje razveli su se prošle godine zbog ženine nevjere.

Na snimci se vidi kako u stan ulazi muškarac i počinje ljubiti i grliti ženu. U jednom trenutku otkopčava joj haljinu i ljubi je po grudima.

Prevareni muškarac rekao je kako je bio dobar prijatelj s gradonačelnikom koji je često dolazio u njihovu kuću. Kaže i da je sumnjao da ga supruga vara, no nikako to nije mogao dokazati dok nije uključio kameru.

Kazao je kako je nekoliko puta prijavio nevjeru lokalnim vlastima, no nikada nije dobio odgovor pa je snimku poslao medijima kako bi privukao pozornost.

Njegova supruga na sudu je jučer rekla kako nije bila u ljubavnoj vezi s gradonačelnikom te da su samo kolege, a taj trenutak bio je jedini put kada su bili bliski jer je gradonačelnik bio pijan. On je nakon incidenta dao ostavku na mjesto gradonačelnika te slučaj nije želio komentirati.

GALERIJA Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

Foto: Screenshot
borba pitona
Foto: Screenshot
krevetić
Foto: Screenshot
leopardica
Foto: Screenshot
avion
Foto: Twitter
grudi u ogledalu
Foto: Screenshot Twitter
šuma
Foto: Screenshot Twitter
parking
Foto: screenshot/facebook
susjeda
Foto: screenshot
garaža
Foto: Twitter
Belfast
Foto: Twitter
Belfast
Foto: Reddit
Djevojačka zabava
Foto: Screenshot
beba na cesti
Foto: Twitter
krađa
Foto: Twitter
kuća
Foto: Privatna fotografija/Bild
Britanka
Foto: Facebook
duh
Foto: Screenshot YouTube
buket

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:09 11.04.2019.

Kaže i da je sumnjao da ga supruga vara, no nikako nije mogao to dokazati dok nije upalio kameru.Kaj nije slučajno???

HE
herojulice
12:13 11.04.2019.

Eto jadan zbog preljuba dao ostavku. Da je krao mogao je reći da je nevin i da se ne osjeća krivim, sve je po zakonu, da dela, transparentno, kao kod nas.

SV
SveJeUzalud
12:41 11.04.2019.

.......boze, boze......sta sve zena moze.......