povodom blagdana

Slatinska HVIDRA darovala poklon pakete obiteljima branitelja

Foto: Maja Šantoši
slatinska HVIDRA, božićno darivanje (1)
Foto: Maja Šantoši
slatinska HVIDRA, božićno darivanje (1)
Foto: Maja Šantoši
slatinska HVIDRA, božićno darivanje (1)
24.12.2012.
u 15:30
- Teško je,a biti će još i teže, zato se moramo nadati poboljšanju godspodarskih djelanosti u gradu- poručio je slatinski gradonačelnik Ivan Roštaš
Pogledaj originalni članak

SLATINA- Na inicijativu slatinske HVIDRA-e danas su uručeni pokolon paketi financijski ugroženim braniteljima s područja općine Sopje, Čađavica te s područja grada Slatine. U Slatinskoj zgradi općine udruga HVIDR-a Slatina je u suradnji s gradonačelnikom Slatine, Ivanom Roštašem koji je svima prisutnima bio ujedno i ratni zapovjednik, uručila poklon pakete u vrijednosti od 500 kn koji sadrže prehrambene proizvode, kako bi mogli što ljepše i dostojanstvenije proslaviti Božićne blagdane.

Mali domjenak su upriličili, uz pet obitelji i članovi HVIDRA-e Slatina. Predsjednik slatinske HVIDRA-e Mato Bubaš je poručio i ostalim načelnicima da se malo više osluhnu na potrebe onih najugroženijih na područjima njihovih općina, te je iskazao svijest o činjenici da je neimaština prisutna u mnogim obiteljima te je izrazio nadu da će ovakve skromne pomoći postati sve češće.

Gradonačenik Roštaš je najavio da je iza nas teška godina te da će slijedeća biti još i teža, no prisutne je ohrabrio nadom da će gospodarstvo toga kraja krenuti na bolje u kratkom roku i uz optimistične želje svim braniteljima, građanima i svima prisutnima, zaželio zdravlje, sreću i blagostanje povodom predstojećih blagdana. Pet obitelji koje se nalaze u iznimno teškim životnim situacijama, koje su danas dobile poklon pakete u obliku prehrambenih artikala su odabrane u suradnji predsjednikom HVIDRA-e Slatina i načelnicima općina kojima pripadaju. I ovim putem su se mjerodavni obratili načelnicima te ih ohrabrili u namjerama u kojima pokušavaju pomoći kako braniteljima tako i ostalima koji su u velikoj potrebi u ovim teškim vremenima i kojima je čak i jedna kuna od velike važnosti u svakodnevnici neimaštine.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.