ne sjeća se detalja

Australka tvrdi da je silovana u Makarskoj

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Australka tvrdi da je silovana u Makarskoj
10.08.2018.
u 12:03
Australka tada nije mogla opisati što se točno dogodilo niti je znala opisati napadača jer je bila pod utjecajem alkohola
Pogledaj originalni članak

Prestravljena turistkinja se usred noći pojavila na Hitnoj pomoći u Makarskoj tvrdeći da je silovana.

Djelatnici Hitne pomoći odmah su obavijestili policiju postaje Makarska koji s kolegama iz PU splitsko-dalmatinske trenutno provode kriminalističko istraživanje oko prijave 23-godišnje Australke da je tijekom noći prošlog ponedjeljaka silovana na mjesnoj plaži u Makarskoj, prenosi Slobodna Dalmacija.

Australka tada nije mogla opisati što se točno dogodilo niti je znala opisati napadača jer je bila pod utjecajem alkohola tako da će policija svoje istraživanje usmjeravati ovisno o nalazima bioloških tragova te izjava koje će prikupiti kroz razgovore s osobama koje su tada bile s njom ili bi na bilo koji drugi način mogle pomoći.

Kako bi policija bila sigurna u to da je djevojka silovana poslana je na dijagnostički i ginekološki pregled, a iz bioloških tragova pokazat će se je li bila silovana.

Detaljno će se pregledat i mjesto samog događaja ukoliko ga Australka uspije prepoznati.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
15:08 10.08.2018.

Sine, kakav je tulum bio, dobro da ne laješ

CR
crodux
14:40 10.08.2018.

poslije je... nema kajanja

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:56 10.08.2018.

Ne sjeća se ničega osim da je bilo lijepo