Mali Lošinj

Šest mladih Nijemaca demoliralo hotel, šteta 250.000 kn

Foto: VL FOTO
Šest mladih Nijemaca demoliralo hotel, šteta 250.000 kn
08.08.2012.
u 12:22
Prema prvim procjenama šteta je oko 250 tisuća kuna, a Nijemci su prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu
Pogledaj originalni članak

Lošinjska policija otkrila je da je šest mladih Nijemaca odgovorno za vandalizam u zatvorenom hotelu na Velopinu u Malom Lošinju. Vlasnik hotela, malološinjska tvrtka, hotel renovira. Prema prvim procjenama šteta je oko 250 tisuća kuna, a Nijemci su prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu zbog teške krađe i uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Policija je utvrdila da su u ponedjeljak mladi Nijemci, nakon što su provalili u hotel,  demolirali njegovu unutrašnjost. Oštetili su više brava i stakala na vratima raznih prostorija, porazbijali veći dio hotelskog inventara, a nakon divljanja ukrali lovačku pušku, osobne dokumente i druge predmete. Policija je pronašla sve ukradene stvari te će ih vratiti vlasniku.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BA
baš
15:57 08.08.2012.

"Neba ti", o čemu ovdje započeti raspravu?

AD
AdriaticSea
17:25 08.08.2012.

Ništa čudno za njih, dođu kod nas na more i ponašaju se kao neki bogovi, katastrofa..

OB
-obrisani-
19:40 08.08.2012.

danke deutshland. lijepo im se izvinite sada!