SUDAR DVA AUDIJA

Sedmero ozlijeđenih kod Križevaca, među njima i desetogodišnje dijete

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Sedmero ozlijeđenih kod Križevaca, među njima i desetogodišnje dijete
25.08.2019.
u 12:57
Nakon sudara automobil njemačkih registarskih oznaka sletio je van kolnika, dok se drugi automobil zarotirao i udario u zemljani nasip.
Pogledaj originalni članak

Sedmero osoba ozlijeđeno je u prometnoj nesreći jučer oko 21 sati kod Križevaca u Koprivničko-križevačkoj županiji. Među njima je i desetogodišnje dijete.

Do nesreće je došlo kad je 37-godišnji vozač Audija njemačkih registarskih oznaka na državnoj cesti, vozeći u smjeru Guščerovca, zbog neprilagođene brzine prešao na suprotni prometni trak i sudario se s Audijem križevačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 50-godišnji vozač.

Nakon sudara automobil njemačkih registarskih oznaka sletio je van kolnika, dok se drugi automobil zarotirao i udario u zemljani nasip. Teže je ozlijeđena 44-godišnja putnica i desetogodišnji putnik iz automobila križevačkih registarskih oznaka, dok su lakše ozlijeđena obojica vozača i trojica putnika u dobi od 22, 26 i 30 iz njemačkog automobila, čiji je vozač "napuhao" 0,46 promila. Protiv njega bit će podnijeta kaznena prijava.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
16:57 25.08.2019.

gospodine Beti, da je Audi njemačkih registarskih oznaka slučajno imao francuske registarske pločice, da li bi postao francuski automobil?