zlostavljanje

Sedmaši vršnjaka skinuli do gola, snimali ga pa prijetili da će objaviti

Foto: PIXSELL.
Sedmaši vršnjaka skinuli do gola, snimali ga pa prijetili da će objaviti
14.05.2010.
u 17:54
Prije sata tjelesnog odgoja u svlačionici uz sportsku dvoranu skinuli su svu odjeću s vršnjaka iz svoga razreda i fotografirali ga mobitelima te zaprijetili da će fotografije objaviti na internetu!
Pogledaj originalni članak

ŽUPANJA – Trojica su učenika sedmog razreda Osnovne škole Mate Lovraka u Županji prije sata tjelesnog odgoja u svlačionici uz sportsku dvoranu skinula svu odjeću s vršnjaka iz svoga razreda i fotografirala ga mobitelima te zaprijetila kako će fotografije objaviti na internetu!

Sutradan, nakon što je saznao za ovaj nemili događaj, ravnatelj je o svemu izvijestio policiju koja je trojicu nasilnika saslušala i oduzela im mobilne telefone, ali i kućne kompjutore kako bi provjerila jesu li možda već u njima negdje arhivirane fotografije golog dječaka.

Zlostavljani je učenik, kako se doznaje, inače povučen i miran, navodno boluje od minimalne cerebralne disfunkcije, a trojci koja ga je skinula to nije bio prvi put da ga šikaniraju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
-obrisani-
11:15 15.05.2010.

ništa jednog po jednog u auto na vožnju do obližnjeg jezera ili rijeke na kupanje i šamaranje onda do doma ga odvest starcima a ako se oni budu bunili onda mu i starog sasut na licu mjesta!to je jedini po meni pravni ljek koji je dijelotvoran!

OB
-obrisani-
18:32 14.05.2010.

vjerojatno u svojoj kući snimaju roditelje dok su goli u kupatilu ili spavačoj sobi...svašta je moguće od ovih debilčića

SM
Smijesko
01:42 15.05.2010.

Bitno je da ti balavi degenerici imaju svoja prava i Jelavičku, koja nikada ne spominje obveze. batina, batina je iz raja izašla ! A osim toga što će balavim kretenima u 7. razredu mobiteli ? Treba krenuti od roditelja i prvo njima glavu razlupat\' !