NEZAVISNI PRODUCENT

Saša Runjić novi ravnatelj programa HRT-a

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Saša Runjić novi ravnatelj programa HRT-a
11.07.2014.
u 12:16
Radman opet nije uvažio mišljenje zaposlenika HRT-a
Pogledaj originalni članak

Odlukom glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana nezavisni producent Saša Runjić postaje ravnatelj programa HRT-a.

Radman ovime opet nije uvažio mišljenje zaposlenika HRT-a jer je na ovotjednom izjašnjavanju o troje kandidata prijavljenih za ovu funkciju najviše glasova zaposlenika dobio HTV-ovac Zvonko Varošanec, dok je Runjić zauzeo drugo mjesto na izjašnjavanju.

No, Runjić na funkciju neće moći stupiti odmah već tek u rujnu jer, kako doznajemo, mora razriješiti sadašnje poslovne obaveze i tek za dva mjeseca može i službeno preuzeti funkciju na Prisavlju.

>> HRT-ovci bi za ravnatelja programa Zvonka Varošanca

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
18:31 11.07.2014.

...zabraniti sva zapošljavanja vanjskih politički kadrovirnih menadžera koji na funkcije dolazi samo da bi odradili svoje privatne poslove i zatim odlaze... iza sebe ostavljajući pustoš...

LU
lukabulic
15:13 11.07.2014.

nemože to tako --samo saša siniša nenad di je stipe jure ante --------------to je samo još jedan ACO ILI SAŠA-- BRAvo radman samo naprid ljubičice bila--