Nepravomoćno

Sandra Wilts osuđena na 3,5 god. zatvora zbog ubojstva partnera

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Sandra Wilts osuđena na 3,5 god. zatvora zbog ubojstva partnera
03.05.2012.
u 12:30
Kao olakotne okolnosti sudac je naveo smanjenu uračunljivost i dosadašnju neosuđivanost
Pogledaj originalni članak

Na tri godine i 6 mjeseci zatvora nepravomoćno je na zagrebačkom Županijskom sudu osuđena Sandra Wilts (37) zbog ubojstva partnera Aleksandra Šćepanovića (45) lani u zagrebačkom naselju Zapruđu.

Kao olakotne okolnosti sudac je naveo smanjenu uračunljivost i dosadašnju neosuđivanost, ali i to što je u vrijeme počinjenja djela bila pod utjecajem alkohola, tableta i marihuane.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

Avatar Vuglec
Vuglec
13:22 03.05.2012.

Ovo je lakrdija, a ne suđenje za ubojstvo! Ah da sad sam se sjetio vjerojatno je sudac kao olakotnu okolnost uzeo vrlo čestu tvrdnju B.a.b.a i Neve Telle da žene ne mogu biti nasilne pa joj je smanjio kaznu.

PE
Pegaz
13:29 03.05.2012.

Ovdje neki ocito imaju velikih problema sa zenama, iz komentara u komentar, svakoga tjedna, to vrlo pokazuju. Neva Tolle ili kako se vec zove i, naravno, B.a.b.e. su nekima stalno u mislima - mozda bi se trebale i zabrinuti... A vidi tek ovu lakrdiju, sta imas na to pametno dodati: \"Dumančić je u dva navrata bio proglašavan krivim i osuđivan na četiri godine i tri mjeseca, odnosno četiri godine i sedam mjeseci zatvora, no nakon trećeg suđenja, oslobođen je krivnje, piše Novi list. Potom je i tu presudu Vrhovni sud RH ukinuo, pa mu je suđeno četvrti put kada mu je opet izrečena oslobađajuća presuda. Vrhovni sud RH odlučio je potom sam provesti raspravu i proanalizirati sve dokaze u sudskom spisu. Presuda je glasila četiri i pol godine zatvora, no optuženi je imao pravo još jednom se žaliti. Ta žalba mu sada nije uvažena.\" -- a tip je ubio curu od 16 godina.

DU
Deleted user
12:58 03.05.2012.

3 i pol godine za ubojstvo ??? no comment...