Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje sandri wilts

\"Nisam ga htjela ubiti, jako mi je žao, voljela sam ga!\"

'26.02.2012., Peruanska 2, Zagreb - Zena tridesetih godina nadjena je mrtva u stanu na prvom katu sa tragovima nasilja pa policija sumnja u ubojstvo. Ocevid je u tijeku.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
27.04.2012.
u 16:14

Htjela sam ga samo preplašiti jer me vrijeđao i tukao, rekla je Sandra Wilts koja je lani u Zapruđu ubila partnera Aleksandra Šćepanovića (45)

– Jako mi je žao, nisam ga planirala ubiti, htjela sam ga samo preplašiti jer me vrijeđao i tukao. Voljela sam ga – rekla je Sandra Wilts (37) na Županijskom sudu gdje joj se sudi za ubojstvo partnera Aleksandra Šćepanovića (45) lani u Zapruđu kojem je presudio ubod nožem u jetra.

S obzirom na to da je nakon uboda hodao, mislila je, kazala je, da ga nije ozbiljno ozlijedila pa je pozvala Hitnu pomoć i otišla kući. Branitelj Petar Pavković smatra da bi se njezin čin trebao kvalificirati kao ubojstvo iz nehaja, a ne kao ubojstvo, za što je sada se tereti jer, kaže, okolnosti i odnos partnera pokazuju da ga nije htjela ubiti.

U vrijeme zločina ta registrirana ovisnica bila je srednje ubrojivosti. Presuda se očekuje u četvrtak.

Komentara 6

PK
puši kurac
16:58 27.04.2012.

uvjeren sam da ga je nož u jetra preplašio!!

PN
PROTIVNIK_NEPRAVDE
18:00 27.04.2012.

Prokleto Penis oruzje za sve je krivo..................10 godinica nije za baciti kao opomena drugima....!!

BA
bandido
18:03 27.04.2012.

Branitelju treba vjerovati. Branitelj valjda ima islkustva sa ubojstvima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije