objavili satelitske snimke

SAD tvrdi: Evo dokaza da Rusija puca po Ukrajini

Foto: Twitter
satelitske snimke
Foto: Twitter
satelitske snimke
Foto: Twitter
satelitske snimke
Foto: Twitter
satelitske snimke
27.07.2014.
u 22:12
Dio je to nastojanja Obamine administracije da dokaže kako je Rusija odgovorna za vojne akcije u istočnoj Ukrajini
Pogledaj originalni članak

SAD je objavio satelitske snimke kojima se, kako tvrde, dokazuje kako Rusija sa svog teritorija puca po položajima ukrajinske vojske.

Četiri fotografije navodno pokazuju kako su iz Rusije u istočnu Ukrajinu ispaljivane rakete, a separatisti su preko granice također ispaljivali tešku artiljeriju. Dio je to nastojanja Obamine administracije da dokaže kako je Rusija odgovorna za vojne akcije u istočnoj Ukrajini.

Prema američkim vlastima, Rusija je rakete ispala 11 kilometara unutar Ukrajine. Snimke pokazuju rusko naoružanje na ruskoj granici i kratere preko puta na ukrajinskoj strani. Također, pokazuju kako Rusija i dalje gomila naoružanje uz granicu za razdoblje od 21. do 26. srpnja. No, Moskva je ljutito demantirala kako sudjeluje u ukrajinskom sukobu.

>>Rusija: Sankcije će ugroziti suradnju u borbi protiv terorizma

>>'Vodstvo Ruske Federacije prešlo je na organizaciju terorističkog rata protiv Ukrajine'

>>Kadirov Obami i čelnicima EU zabranio ulazak u Čečeniju

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

Avatar TAJSAM
TAJSAM
22:41 27.07.2014.

Otkrili su toplu vodu. Pa zna se da su i na Hrvatsku pucali iz Jugoslavije iako oni kažu da je tu bila pobuna Srba. Isti scenario od onih koji nose crvenu zvijezdu na kapama. Ništa dobrog od partije i nonih koji ju podržavaju. Pozdrav dobrim ljudima

PE
pessimus
06:29 28.07.2014.

što bi obama i njegovi saveznici dali da rusija nema atomsko naoružanje. ovako se samo mogu pjeniti. mogu rusima puhat jednu stvar kroz jednu drugu stvar i paziti da ih ne zaboli.

ZI
zico
04:11 28.07.2014.

pa ameri pucaju po ljudima u tuđim državama bar na 5 lokacija...... nikada nisam čuo da rusi,kinezi,turci,japanci ratuju u afganistanu,iraku,libiji,da uspostave mir i stabilnost.....