nasilje

SAD pozvao Amerikance da napuste Tunis i Sudan

Foto: Reuters/PIXSELL
SAD pozvao Amerikance da napuste Tunis i Sudan
16.09.2012.
u 19:28
Američke ambasade u Tunisu i Sudanu napadnute su u antiameričkim prosvjedima zbog filma Nevinost muslimana
Pogledaj originalni članak

SAD je naredio diplomatskom osoblju, koje ne mora nužno boraviti u Tunisu i Sudanu da napusti te dvije zemlje, javlja AP. State department je također pozvao američke državljane da napuste Tunis i izbjegavaju putovati Sudan.

SAD je zabrinut za sigurnost američkih državljana zbog porasta nasilja u te dvije zemlje. Val antiameričkih prosvjeda zahvatio je muslimanske zemlje zbog filma ''Nevinost muslimana''. U petak su prosvjednici napali američko veleposlanstvo u Tunisu te pokušali nasilno ući u američko veleposlanstvo u Sudanu.



Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BB
brle brkić
23:25 16.09.2012.

sad bježite i džite gaće.

OL
olovka
20:45 16.09.2012.

Pa zasto oni ovo rade americkom narodu ? Pa zar nas ameri ne uce demokratskom ponasnju (naravno sa ljubavlju) zadnjih 67 godina .

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
21:11 16.09.2012.

Američku demokraciju živimo zadnjih 20 godina i ne znam baš da li vam se sviđa, meni baš i ne nešto, ali zato znam da sa svakom kunom koju potrošim, 80 lipa ode na povrat njihovog nacionalnog duga i financiranje njihovih kriminalnih ratova.