Krađe

Sa sustava za navodnjavanje odnijeli metalne šahtove

Foto: ''
Sa sustava za navodnjavanje odnijeli metalne šahtove
16.02.2011.
u 10:33
U čakovečkoj Vukovarskoj ulici netko je počupao i ukrao bakrene elemente sa zidova i krova dječjeg vrtića Cipelica u vlasništvu Grada Čakovca
Pogledaj originalni članak

ČAKOVEC - Metal je i dalje najtraženija roba u Međimurju. Ukraden, prodaje se kao sekundarna sirovina. U polju Kuršanski lug, između Kuršanca i Gornjeg Kuršanca, od 1. prosinca do 15. veljače nepoznati počinitelj je sa šahtova sustava za navodnjavanje u vlasništvu Međimurske županije ukrao 23 metalna i tri gusnata poklopca raznih dimenzija, u vlasništvu izvođača radova, tvrtke Đurkin iz Čakovca. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

U čakovečkoj Vukovarskoj ulici netko je počupao i ukrao bakrene elemente sa zidova i krova dječjeg vrtića Cipelica u vlasništvu Grada Čakovca. U Donjem Pustakovcu lopov je slomio lokot na vratima sušare i ukrao 100 kilograma suhomesnatih proizvoda, ali i 14 komada kuka od inoksa. Šteta je 2000 kuna. U Stepinčevoj ulici u Selnici iz nezaključanog kokošinjca ukradeno je 15 komada kokoši.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MD
mdm
11:59 16.02.2011.

bit će toga sve više, a i policija bi mogla malo bolje kontrolirat tzv sakupljače sekundarnih sirovina