Istraga u tijeku

S računa putnika nestalog malezijskog aviona nestalo više od 30.000 dolara

Foto: Reuters/PIXSELL
S računa putnika nestalog malezijskog aviona nestalo više od 30.000 dolara
15.08.2014.
u 11:50
Novac je s bankovnih računa povučen u srpnju, a nakon interne istrage slučaj je prijavljen prijavljen policiji
Pogledaj originalni članak

Novac u vrijednosti od više od 30.000 dolara navodno je povučen s računa četiri putnika aviona Malaysia Airlinesa koji je nestao u ožujku ove godine na letu iz Kuala Lumpura u Peking.

Novac je s bankovnih računa povučen u srpnju, a nakon interne istrage slučaj je prijavljen prijavljen policiji, javlja The Independent.

Izany Abdul iz istražnog odjela za komercijalne zločine potvrdio je da je u tijeku istraga, a šef policije Datuk Tajuddin Md Isa da su mogući sumnjivci identificirani.

Novac je s bankovnih računa tri putnika, prema Abdulovom objašnjenju, prebačen je na četvrti račun, a početkom srpnja internetom je novac u vrijednosti od oko 11 tisuća dolara s tog računa prebačen na poseban račun s kojeg se od 18.  srpnja dnevno uzimalo 5000 malezijskih ringgita odnosno oko 1500 dolara dok se nije ispraznio. Vjeruje se da taj račun pripada jednom od osumnjičenih.

>> Obitelji putnika nestalog zrakoplova optužili policiju da ih je udarala 

>> Malaysia Airlines mijenja ime nakon dvije velike nesreće?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
lukabulic
13:41 15.08.2014.

koliko vidim nisu mali zeleni -----