Divljanje na cesti

S 2,48 promila alkohola u krvi jurio 145 kilometara na sat

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
S 2,48 promila alkohola u krvi jurio 145 kilometara na sat
27.09.2021.
u 10:34
Utvrđeno je da je vozio brzinom od 145 kilometara na sat na djelu ceste izvan naselja, gdje je brzina ograničena na 70. Osim toga, vozio je pijan - izmjereno mu je 2,48 promila alkohola u krvi.
Pogledaj originalni članak

Na istočnoj obilaznici Varaždina presretač je jučer nešto prije 19 sati zaustavio vozača osobnog vozila kojim je upravljao 45-godišnjak. Utvrđeno je da je vozio brzinom od 145 kilometara na sat na djelu ceste izvan naselja, gdje je brzina ograničena na 70. Osim toga, vozio je pijan - izmjereno mu je 2,48 promila alkohola u krvi.

Vozaču je na mjestu prekršaja izdan prekršajni nalog s 15.000 kuna kazne i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od četiri mjeseca. Dobit će i devet negativnih prekršajnih bodova.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.