Napad

Ruski vojnik pobio troje kolega i pobjegao

Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL
Ruski vojnik pobio troje kolega i pobjegao
29.09.2017.
u 17:45
Napadač je s oružjem pobjegao s područja i još uvijek je u bijegu
Pogledaj originalni članak

Jedan ruski vojnik ubio je danas dva vojnika i časnika te ozlijedio još dva vojnika objavilo je rusko ministarstvo obrane. Vojnik koji je pucao iz jurišne puške još uvijek je u bijegu.

Napad se dogodio u amurskoj regiji tijekom rutinske noćne vježbe iz pucanja, prenosi Sputnjik. Napadač je s oružjem pobjegao s područja.

Ministarstvo navodi kako se razmatraju svi mogući razlozi napada, uključujući i živčani slom. Ministar Sergej Šojgu poslao je odbor da istraži napad.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

BF
bf2
18:28 29.09.2017.

vjerojatno posljedica maltretiranja...

PR
prajdali100
18:08 29.09.2017.

Puko !?

PP
pp
16:10 30.09.2017.

Neki Allahu ekber koji nema veze s islamom?