nakon debate

Romney nakon debate za Obamom zaostaje za samo 2 postotna poena

Foto: Reuters/Pixsell
Romney nakon debate za Obamom zaostaje za samo 2 postotna poena
06.10.2012.
u 20:59
Anketa provedena između ponedjeljka i petka pokazuje da će za Obamu najvjerojatnije glasovati 46 posto birača, a za Romneya 44
Pogledaj originalni članak

Izgleda da ispitivanje javnog mnijenja potvrđuje medijske napise o boljem nastupu američkog predsjedničkog kandidata Mitta Romneya na debati sa sadašnjim predsjednikom Barackom Obamom. Naime, prema jučer objavljenoj anketi koju su proveli Reuters i Ipsos Romney za Obamom sada zaostaje za samo 2 postotna poena.

- Romney je bio dobar, ostavio je takav dojam, a danas vidimo učinak toga - rekao je upravni direktor Ipsosa Cliff Young.

Anketa je provedena između ponedjeljka i petka te pokazuje da će za Obamu najvjerojatnije glasovati 46 posto birača, a za Romneya 44. Prema anketi čiji su rezultati objavljeni u srijedu Obama je imao prednost od 6 postotnih poena, a razlika se već u četvrtak smanjila za jedan. Ostaje nam vidjeti hoće li se ne baš blistav nastup na debati u Denveru pretvoriti u ozbiljan dugoročni problem za Obamu.

>> Obama se brani: Čovjek s kojim sam debatirao nije bio Romney

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

OB
-obrisani-
21:09 06.10.2012.

Apsolutno nebitno ko će od ova klovna da pobedi, NWO ne skreće sa svog puta

PR
propalismoFranjoskroz
21:11 06.10.2012.

nema pravoga rata,bogati se slabo bogate,zbogom Obama,dolazi novi Rambo

NE
Nepokolebljiv
22:12 06.10.2012.

Ocjenjivanje tko je bolji u debati je najdubioznija stvar izmisljena u zadnjih 100 godina. Kao sto ne Milka Babovic komentirala umjetnicko klizanje i boju kostima i raspored "sljokica" na kostimu klizacice je stvar ukusa i za koga netko navija a zapravo je nemjerljivo i irelevantni gubitak vremena. Tko navija za papriku u salati ce kazati da je zelena paprika najvaznija i najbolja a oni koji su za paradajz ce tvrditi da nema salate bez paradajza. Obama - Romnney tko ih sisa oni su i tako figure jer u Americi predsjednik samo potpisuje zakone koje donese Kongres i neka nikakove ovlasti. Za sve mora pitati za dozvolu iz Kongresa!