Nisu se dali smesti

Rijedak prizor tijekom safari vožnje: Turisti zadivljeno gledali što su tri lava radila

Foto: Screenshot
Rijedak prizor tijekom safari vožnje: Turisti zadivljeno gledali što su tri lava radila
20.05.2020.
u 10:30
Susanta Nanda podijelio je video na Twitteru u kojem se vidi kako se lavovi odmaraju na cesti dok do njih dolazi skupina vozila kojoj su blokirali prolaz
Pogledaj originalni članak

Prometni kolaps na jednoj safari ruti prouzročili su lavovi koji su iznenadili turiste jer su se odlučili odmoriti nasred ceste.

Susanta Nanda podijelio je video na Twitteru u kojem se vidi kako lavovi odmaraju na cesti dok do njih dolazi skupina vozila kojoj su blokirali prolaz.

Na cesti leže lav i lavica koji se maze glavama, a zatim im se približi druga lavica i legne pokraj njih.

Zadivljeni turisti samo su gledali što lavovi rade, a oni se nisu dali omesti unatoč tome što su ih okružili automobili.

"Promet uznemirava divljinu dugo vremena. Ovdje, za promjenu, divljina uzrokuje prometni kolaps. Kralju ne smeta prisutnost drugih u njegovom kraljevstvu", stoji u opisu videa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FR
franjo
21:35 20.05.2020.

Ovo je bilo u medijima još prije corone.

JA
jah
11:20 20.05.2020.

Lijepo ste podebljali svoju nepismenost. Lavovi se odmaraju, a ne lavovi odmaraju.