Tragedija na moru

Ribari isplovili u petak, jedan pronađen mrtav, za drugim i za brodom se traga

Foto: Nino Strmotić/PIXSELL
mrtvo tijelo u moru (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pronađeno tijelo u moru u Zadru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pronađeno tijelo u moru u Zadru
23.03.2020.
u 10:02
Policija nije utvrdila tragove nasilja na tijelu preminulog muškarca.
Pogledaj originalni članak

Dva prijatelja, Biograjci Niko L. i Dubravko B. u dobi od 50 i 48-godina isplovili su u petak oko 17.30 sati ribarskom brodicom iz Biograda. Dan kasnije u uvali Mostine kod Privlake oko 17.30 sati pronađeno je mrtvo tijelo 50-godišnjaka.

Policija nije utvrdila tragove nasilja na tijelu preminulog muškarca i naložila je obdukciju čiji se nalaz očekuje danas u ponedjeljak i tada će biti utvrđen uzrok smrti.

No, još uvijek je nepoznato što se dogodilo s drugim muškarcem 48-godišnjakom. Njemu, kao ni ribarskoj brodici nema ni traga, a potraga u koju su uključeni i pripadnici GSS-a, HV-a, policije uz pomoć helikoptera traje od nedjelje. Iz zadarske policije su nam rekli kako se potraga i dalje nastavlja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.