HOTEL ZDILAR

Restoran iz Imotskog zabranio ulaz SDP-ovcima

Foto: Večernji list
Restoran iz Imotskog zabranio ulaz SDP-ovcima
Autori Vecernji.hr, Fenix
25.02.2021.
u 19:06
Poznati vlasnik hotela i restorana “Zdilar” u Imotskom Teo Zdilar stavio je natpis na vrata svog hotela i restorana kako je u njegove “dvore” zabranjen ulaz SDP-ovcima Arsenu Bauku i Nenadu Staziću
Pogledaj originalni članak

Nakon što je iz Rijeke upućena poruka članovima HDZ-a kako nisu dobro došli u jedan tamošnji kafić, a što je ocijenjeno “diskriminacijom, rasizmom i na korak do fašizma”, u četvrtak je stigao odgovor iz Imotskog, ali upućen je SDP-ovcima.

Poznati vlasnik hotela i restorana “Zdilar” u Imotskom Teo Zdilar stavio je natpis na vrata svog hotela i restorana kako je u njegove “dvore” zabranjen ulaz SDP-ovcima Arsenu Bauku i Nenadu Staziću, piše Fenix.de.

Zdilar nije pojasnio svoj natpis, a niti je odgovorio na pitanje odnosi li se ta poruka osim na Bauka i Stazića i na sve ostale SDP-ovce. Tek je rekao kako će ga razumjeti svi oni koji budu dolazili u njegov hotel i restoran u Imotskom.

Arsen Bauk je za Večernji list kazao da ga je "natpis uzrujao kao što je SAD uzrujalo kada im je NDH objavila rat", te je vlasniku savjetovao četiri stvari. Više pročitajte ovdje.

>> VIDEO Predsjednik Milanović o potezu riječkog ugostitelja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 189

HE
Herceg56
19:33 25.02.2021.

Pa ima 5 godina kad su u Istri zabranili Tompsonu da pjeva,gdje se mi nalazimo?

BR
brojevi
19:33 25.02.2021.

Bilo je za očekivati takav razvoj situacije! Opravdavanje riječkog ugostitelja od strane antifa, Zokija i HND-a puno je malo žešćih spinova koji pokušavaju obraniti neobranjivo, štoviše čak može eskalirati u neželjenom pravcu( što je i namjera nesposobne oporbe) . Čak su se i desni gubitnici pridružili komunjarskim tezama nebi li povečali šanse na predstojećim lokalnim izborima. Uzalud vam trud sviraći. HDZ pod dirigentskom palicom Premijera neprikosnovena je snaga na hrvatskoj političkoj sceni.

RU
Rusvaj
20:07 25.02.2021.

BRAVO..... tako treba odgovoriti toj crvenoj bandi