Žrtva don Ivanova

'Rekao mi je kako žene nisu dobre i tražio je da se skinem'

Foto: Velimir Brkić
'Rekao mi je kako žene nisu dobre i tražio je da se skinem'
22.02.2014.
u 17:42
Svjedočanstva žrtava seksualnog zlostavljanja u medijima su objavljena još prije dvije godine, a neki od njih su ponovno podijelili svoja iskustva.
Pogledaj originalni članak

Zadarska nadbiskupija jučer je potvrdila kako je dugogodišnji svećenik iz Bibinja Nedjeljko Ivanov činio kaznena djela pedofilije. Svjedočanstva žrtava seksualnog zlostavljanja u medijima su objavljena još prije dvije godine, a neki od njih su ponovno podijelili svoja iskustva.

"Bio sam ministrant, imao sam 12 godina, kada me don Ivanov pozvao na „duhovni razgovor“, a zapravo me odmah počeo pitati o seksu, pitao me da li masturbiram, rekao kako žene nisu dobre i tražio je da se skinem da vidi je li sve u redu s mojim spolnim organima. Počeo je brzo disati i glas mu je počeo drhtati kada mi je počeo otkopčavati hlače", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju Josip Lisica.

Dodao je kako se zlostavljanje obično odvijalo za vrijeme svete ispovijedi.

"Prilikom ispovijedi uvijek je imao svoju ruku preko mojih spolnih organa, preko hlača, a drugom rukom bi me obgrlio. To je bilo vrlo neugodno", rekao je Lisica i dodao kako bi mu don Ivanov rekao kako je to njihova duhovna tajna i da o tome ne mora nikome pričati.

>> 'Ovaj slučaj će sablazniti vjernike. Ispričavam se svim žrtvama'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

GL
gloria
18:17 22.02.2014.

Gnjus ga je drpao za vrijeme ispovjedi! Prekrasno! Pa pogledajte gnjusa kako izgleda, taj je izrazito produhovljen!

MA
mambussss
22:32 22.02.2014.

da ... don ..ha ha .. ljigavac stari perverzni ..

DA
Dagobert
19:33 22.02.2014.

Ovog gada su dugo stitili i pomagali. U svecenstvo i idu vecina ne po pozivu nego po nagonu - pedofilni i honoseksualni - i vrlo rano znaju da u normalnoj masi nemaju sanse.