pravi nasilnik

Rekao djevojci: Znaš što sada slijedi, pa joj probio slezenu

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Rekao djevojci: Znaš što sada slijedi, pa joj probio slezenu
11.09.2012.
u 10:38
Jasmin C. već je imao nekoliko incidenata. Prijavljen je zbog nanošenja teških ozljeda, ali i preprodaje droge, zbog čega je bio u pritvoru
Pogledaj originalni članak

“Jako mi je teško, bol je nepodnošljiva”, poruka je koju je Maja Ž. (25) poslala svojoj majci iz bolnice u Dubravi u subotu oko 2.30 sati.

Dečko iz sumnjive obitelji

U bolnicu je dovezena nakon što ju je pretukao dečko Jasmin C. (29), s kojim je u vezi nekoliko mjeseci. Rekao joj je: “Znaš što sada slijedi” pa ju je počeo šakama udarati u trbuh tako jako da joj je probio slezenu. Jasmin je otprije poznat policiji, također zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, ali i preprodaje droge, zbog čega je nekoliko mjeseci proveo iza rešetaka. Njegov stric Adam uhićen je 2009. godine dok je u kamionu krijumčario sedam i pol kilograma heroina.

– Ta je obitelj dosta poznata ovdje u Dubravi, ali ne po dobrome. Imaju veliku kuću i nekoliko automobila ovdje, a na moru, u jednom mjestašcu pokraj Zadra, veliku vikendicu. Javna je tajna da su do novca za kupnju svega toga došli sumnjivim poslovima pa, osim Jasmina i njegova strica, čak je i Jasminova majka neko vrijeme bila u zatvoru – govore nam Majini roditelji.

Odnos s dečkom

Nakon što je završila u bolnici, Maja nikome nije htjela otkriti pravi razlog ozljede. Liječnicima je lagala da je pala, a roditeljima je rekla da ju je pogodila lopta u trbuh dok je igrala nogomet. Tek je drugi dan smogla hrabrosti i priznala svom bratu što joj je Jasmin učinio.

– Nije ni Maja cvijeće, dosta je prgava, često se posvadi s nama. Evo, trenutačno smo u takvim odnosima da međusobno uopće ne komuniciramo. Njezini bivši dečki svi su redom bili problematični, a iz jedne je takve veze dobila i sina, koji sada ima dvije i pol godine. Ona i dečkić sada žive s nama, a kad god je Maja vani, mi se brinemo o mališanu – priznala je njezina majka Jadranka.

Nakon što su liječnici doznali kako je Maja ozlijeđena, prijavili su Jasmina C. policiji. Uhićen je istog dana.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

Avatar Matija22
Matija22
14:46 11.09.2012.

svi koji tuku žene ili djevojke su slabići koji se boje potući sa muškim ,jer su papci pa se iskaljuju na slabijim rodom znanstveno dokazano

DU
Deleted user
10:47 11.09.2012.

Kastrirat, pod hitno!

MI
miran
14:28 11.09.2012.

"11.09.2012. u 13:28h @rea je napisao/la: Ako ti je stalo do života, što dalje od njega ! I ne vjeruj da će se ikada promijenit', takvi se ne mijenjaju. ..." -------------------------------------------------- Oooo, dakako, mijenjaju se, mijenjaju .... samo treba znat pravi nacin za to. Imali su komunisti prekrasan nacin promjene i prevaspitanja .... ne zatvor i izlezavanje vec teski rad u poljoprivredi tako da mu puknu ledja od 16-satnog dnevnog kopanja krumpira i ostalih korisnih poslova i tako jedno desetak godina ..... vjeruj ... vise mu nikad ne bu palo na pamet ni N od nasilja.