U ZAGREBAČKOM NASELJU TRAVNO

Razbojništvo u poslovnici Fine: Maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem otuđio novac

Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
Razbojništvo u poslovnici Fine: Maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem otuđio novac
26.11.2022.
u 10:10
Nepoznati počinitelj počinio je razbojništvo nad zaposlenicom, navode iz policije te dodaju kako ozlijeđenih osoba nije bilo.
Pogledaj originalni članak

U poslovnici Fine u Ulici Božidara Magovca počinjeno je jutros, oko 8.15 sati, razbojništvo, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. 

Nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojništvo nad zaposlenicom te otuđio novac, navode iz policije te dodaju kako ozlijeđenih osoba nije bilo. U tijeku je očevid.

Jeziva priča iz Zagreba: Majka (25) na porod došla s 2,25 promila u krvi, sud otkrio zanemarivanje djece

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BR
Brankko
02:19 27.11.2022.

"otuđio"?! Ukrao, da, ukrao. Kradlivec je kradlivec a ne "otuđ..."

SH
Shorv600
08:16 27.11.2022.

Bravo.