Bez 'pardona'

Ranko Ostojić: Istina je da sam ja kreten...

Foto: screenshot/Facebook
Ranko Ostojić: Istina je da sam ja kreten...
02.08.2013.
u 10:39
Uz fotografiju logorovanja splitskog Skautskog kluba Meje, Ostojić je dao naslutiti da nema nikakvih namjera biti na Braču
Pogledaj originalni članak

Ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik Vlade Ranko Ostojić napisao je sinoć na svom profilu na Facebooku komentar vezan uz objavu medija da će i on, kao i kolege Rajko Ostojić, Arsen Bauk i Orsat Miljenić provesti godišnji odmor na Braču. Uz fotografiju logorovanja splitskog Skautskog kluba Meje, Ostojić je dao naslutiti da nema nikakvih namjera biti na Braču. Pročitajte što je napisao:

"Uskoro počinje logorovanje... uvijek zeleni... voda sa izvora... nema struje... nema WI FI... nema signala za bilo koju mrežu... a kreteni vam kažu da se kupam na Braču...", napisao je Ostojić uz fotografiju Skautskog kluba Meje koji organizira logorovanje od 6. do 13. kolovoza na Bjelolasici po cijeni od 1000 kuna.

"E, čuli smo. U Pučišća će s Baukom i ministar Ostojić... hahahaha", jedan je od komentara ispod Ostojićeve objave.

Nakon što je novinarka Nataša Božić u komentarima Ostojiću napisala da nije primjereno da se on kao potpredsjednik Vlade služi takvim riječima nekoga naziva "kretenom", Ranko Ostojić je poručio:

"Tko je napisao da su novinari kreteni... napisao sam da su kreteni oni koji kažu da se od jučer kupam na Braču... pa naravno da ću ići na Brač... i zašto bih to demantirao... pa niste me ni pitali... samo pišite istinu... a ne ono što ste zamislili da vam odgovara... ja sam i danas na poslu... i sutra... i prekosutra... i u ponedjeljak u protokolu... a kad ću na Brač za vrijeme to je zaista moja stvar... i istina je da sam ja kreten... jer se moram navodno pravdati gdje ću ići za vrijeme godišnjeg..."

>>Linić: Odmarat ću se iako vi mislite da bih trebao krepat' na poslu

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.