točno u podne

Ranio ga rikošet iz pištolja kada je zapucao na ženu?

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Ranio ga rikošet iz pištolja kada je zapucao na ženu?
21.12.2010.
u 14:37
Ozlijeđeni muškarac izvan je životne opasnosti, a policija istražuje događaj
Pogledaj originalni članak

Obiteljska drama u kojoj je jedna osoba ranjena hicem iz pištolja odvijala se u utorak u Rizijevoj ulici broj 3 u Mornaričkome parku u Puli.

Oko 12 sati susjedi su čuli hice, ali su mnogi mislili da je posrijedi pucnjava petardi. Policija je oko 12.13 sati od ženske osobe zaprimila dojavu o pucnjavi, muškarac je ranjen i prevezen u pulsku Opću bolnicu tek stotinjak metara udaljenu od mjesta pucnjave.

Cijela je stara austrougarska zgrada u Rizijevoj ulici bila opasana policijskom vrpcom, a susjedi nisu željeli komentirati. – Neću vam ništa reći, čuvam živu glavu – kazala je jedna susjeda. Da je posrijedi obiteljska drama moglo se pretpostaviti prema riječima jedne vrlo potresene žene koja je stigla pred zgradu i ponavljala u šoku: “One su to učinile, one su to učinile, nisu mu dale da vide dite!” No policijski će izvidi pokazati razlog pucnjave.

Neslužbeno doznajemo da je G. M. (32) samoga sebe ozlijedio kada je zapucao na svoju suprugu, ali se zrno negdje odbilo i pogodilo muškarca.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

OB
-obrisani-
23:18 21.12.2010.

@mamba64 lol vjeruj mi da se dobro zna ko radi sranja u onom kvartu i ko tamo živi.... brat od ovog lika je u zatvoru a sad će i on...jeb***....

OB
-obrisani-
00:15 22.12.2010.

šta je to rikošet? to bi kao bilo metak na hrvatski? a na kom jeziku je je onda metak? a na kom tane?

OB
-obrisani-
18:39 21.12.2010.

Mozda taj lik i nije otac, tko zna ko je dite napravija, a moz bit da je bilo i vise mestara ....to se nikad ne zna