HSP dr. A Starčević

R. Tomašić: Sve stranke imaju crne fondove i s time treba prekinuti

Foto: Ljiljana Marić
R. Tomašić: Sve stranke imaju crne fondove i s time treba prekinuti
22.09.2011.
u 14:59
Predsjednica HSP dr. Ante Starčević smatra da bi premijerka trebala dati ostavku zbog svega što se do sada događalo, a ponajprije zbog teške gospodarske situacije u kojoj se nalazi država.
Pogledaj originalni članak

Ne znam je li Jadranka Kosor znala za crne fondove u svojoj stranci, ali znam da ih sve stranke imaju. Zbog toga je licemjerno od nekih političkih stranaka prozivati nju zbog nečega što i sami imaju. Sve bi stranke trebale konačno pošteno početi raditi – kazala je Ruža Tomašić, predsjednica HSP dr. Ante Starčević, na današnjoj konferenciji za novinare u Požegi.

Tomašić smatra da bi premijerka trebala dati ostavku zbog svega što se do sada događalo, a ponajprije zbog teške gospodarske situacije u kojoj se nalazi država. Rezultat je to, kaže predsjednica Tomašić, što se stalno na važna mjesta zapošljavaju podobni, a ne stručni.

– Da sam na njezinu mjestu, ja bih dala ostavku samo zbog branitelja jer bi me bilo sramota doći polagati vijence onima koji su dali živote za našu domovinu dok istodobno njihove suborce držimo u zatvorima bez razloga – poručila Tomašić te najavila da će od svih, bili u opoziciji ili na vlasti, tražiti sposobnost.

Na konferenciji za novinare predstavljeni su nositelji na izbornim listama u IV. i V. izbornoj jedinici, dr. Radoslav Galić i dr. Tomislav Vlajnić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

TO
tom
15:42 22.09.2011.

ma mislila je ruža dobro nego se izlanula brže od misli! eto!

AV
Avtomatik
15:22 22.09.2011.

Ruzo pa i ti imas stranku

Avatar madcap
madcap
16:57 22.09.2011.

Je li ovo priznanje? Bajiću, di si?