njoj je bilo smiješno

Putnica sabotirala let prije polijetanja. Ovakva glupost rijetko se doživi

Foto: Getty Images
Ilustracija
Foto: Getty Images
Ilustracija
Foto: Getty Images
Ilustracija
26.09.2019.
u 13:59
Potez ove neodgovorne žene razbjesnio je ostale putnike koji su u međunarodnoj zračnoj luci Wuhan Tianhe u središnjoj Kini morali čekati još sat vremena da nastave s putovanjem.
Pogledaj originalni članak

Prije polijetanja aviona jednoj je putnici zasmetalo što je malo zagušljivo pa je ni više ni manje nego otvorila vrata za izlazak u nuždi. Iako je avion kompanije Xiamen Airlines već bio gotovo spreman za polijetanje, posada je morala obustaviti let zbog kršenja sigurnosti.

Potez ove neodgovorne žene razbjesnilo je ostale putnike koji su u u međunarodnoj zračnoj luci Wuhan Tianhe u središnjoj Kini morali pričekati još sat vremena da nastave s putovanjem. S druge strane, putnica koja je stisnula polugu unatoč upozorenjima na vratima je privedena.

Na snimci se jasno vidi kako je kabinsko osoblje u šoku, a prema navodima svjedoka, žena se smješkala kao da joj nije jasno što je učinila, prenosi Daily Mail.

Još nije poznato hoće li se dotičnoj putnici doživotno zabraniti da putuje ovom kompanijom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DI
dalibor.ivkovic0704
16:04 26.09.2019.

Tamo za sreću bacaju kovanice u motore, pa me ovo ne čudi.