O KOALICIJI

Pupovac: Tu smo da spriječimo da se dogodi veće zlo

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Milorad Pupovac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Milorad Pupovac
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Milorad Pupovac
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Milorad Pupovac prije tjedan dana bio je na komemoraciji za zrtve ustaskog logora u Jasenovcu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milorad Pupovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milorad Pupovac
21.05.2018.
u 13:46
Kazao je i kako se boji da su 'prisiljeni čuvati ovo što imamo' vjerujući kako gore neće doći 'iako su svi pokazatelji govore da gore dolazi'.
Pogledaj originalni članak

SDSS-ov Milorad Pupovac prokomentirao je političku situaciju u zemlji te koaliciju uzdrmanu aferom Hotmail. Kazao je kako bi 'najjednostavnije rješenje bilo izaći iz koalicije'.

- I što onda? Nakon toga dobiti neizvjesnost oko toga tko će preuzeti vlast i Vladu? Hoće li se vratiti oni koji su otišli 2016. s novim ruhom i hoće li se vratiti oni koji su zapravo suodgovorni zato što je ovaj proces još uvijek na snazi i prisutan, i hoće li oni crkveni krugovi koji žele preuzeti dominaciju nad hrvatskom politikom i koji mobiliziraju cijelu ovu kampanju koja upravo traje preko svojih nevladinih organizacija i drugih krugova, hoće li oni uspostaviti onu vrstu poretka kakvu smatraju da je u Hrvatskoj prirodno da postoji poredak, tzv. prirodni hrvatski poredak - pita se Pupovac, prenosi N1 televizija.

Kazao je i kako se boji da su 'prisiljeni čuvati ovo što imamo' vjerujući kako gore neće doći 'iako su svi pokazatelji govore da gore dolazi'.

- Ja bih radije rekao, tu smo zato da spriječimo ili da odložimo, ako je već nužno, da se dogodi veće zlo, a nisam siguran koliko ćemo uspjeti i nisam siguran da neće doći - izjavio je Pupovac.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:02 21.05.2018.

Pa ti sad reci da Pupovac ne drma državom. On određuje Hrvatskoj tko treba vladati i kojih se boji. Zaboravlja da bi trebala biti demokracija, pa što građani izaberu, tako će im i biti. Ne Pupovac zna što valja.

LU
lunar777
14:26 21.05.2018.

Evo vjerodostojnog HDZ-a, Pupovac je sve rekao...

VV
Vražji Vrag
13:49 21.05.2018.

Ti si se našao spašavat hrvatsku? Logično, kad si na velikoj sisi koju krvnički ispumpavaš.