kaže da je samo napisao šaljivu pjesmicu

Pupić Bakrač nakon uhićenja: To je represija HDZ-a, ja sam čovjek koji je najviše puta uhićen

Foto: Frane Šarić
Pupić Bakrač nakon uhićenja: To je represija HDZ-a, ja sam čovjek koji je najviše puta uhićen
30.03.2023.
u 11:00
"To je HDZ-ova represija preko institucija. Nikad nisam nikom prijetio, Boro Mršić koji je tolike ljude namlatio i privodio se boji mene. Napisao sam pjesmicu koja se odnosi na suđenje na šaljiv način. Ja se borim na šaljiv način pjesmicama, a ne prijetim nikom i nikad nisam", rekao je među ostalim Marko Pupić Bakrač.
Pogledaj originalni članak

Marko Pupić Bakrač, županijski vijećnik AM prekjučer priveden zbog prijave da je prijetio Bori Mršiću, bivšem šefu krim policije u Zadru, na jutrošnjoj konferenciji za novinare iznio je niz optužbi na adresu policije, HDZ-a… - Policajac koji je bio pod suspenzijom zbog pijanstva za volanom, čiju sam snimku partijanja s osobama iz narko miljea objavio, prijavio me je za prijetnju iako sam samo na Facebooku prenio članak o suđenju kolegici i napisao pjesmicu u kojoj želim reci da ćemo na sudu dovesti sve svjedoke o slučaju tog policajca koji ju je tužio.

Povjerovali su iz policije lažnim navodima svog takvog kolege. Boro Mršić je lažno iskazao da je uplašen i prijavio je to 15 dana nakon objave tog statusa. Ja sam čovjek kojeg se najviše puta uhićivalo i prijavljuju me osobe s debelim kriminalnim dosjeom. To je HDZ-ova represija preko institucija. Nikad nisam nikom prijetio, Boro Mršić koji je tolike ljude namlatio i privodio se boji mene. Napisao sam pjesmicu koja se odnosi na suđenje na šaljiv način. Ja se borim na šaljiv način pjesmicama, a ne prijetim nikom i nikad nisam", rekao je među ostalim Marko Pupić Bakrač.

VIDEO: Damir Škaro proglašen krivim za silovanje, dobio 2.5 godine zatvora

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TI
Tinček
12:37 30.03.2023.

Bolje bi prošao da prijetiš i tučeš. Ovako te naprave nevinom budalom. Nažalost!