očevid u tijeku

Pucnjava u Vinkovcima: Ubijen muškarac, policija pronašla i tijelo počinitelja

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
U Vinkovcima ubijen muškarac, policija pronašla i tijelo počinitelja
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
U Vinkovcima ubijen muškarac, policija pronašla i tijelo počinitelja
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
U Vinkovcima ubijen muškarac, policija pronašla i tijelo počinitelja
29.03.2023.
u 08:45
Slijedi očevid i utvrđivanje svih okolnosti tog događaja.
Pogledaj originalni članak

Kako je kasno sinoć izvijestila PU vukovarsko-srijemska jučer u 22,39 sati zaprimila je dojavu da je u Vinkovcima vatrenim oružjem usmrćen jedan muškarac, a policijski službenici su na mjestu događaja zatekli mrtvo tijelo muškarca te utvrdili da se počinitelj udaljio s mjesta događaja.

Poduzetim žurnim policijskim radnjama ubrzo su pronašli i beživotno tijelo muškarca za kojeg sumnjiče da je odbjegli počinitelj tog događaja. Slijedi očevid i utvrđivanje svih okolnosti tog događaja.

VIDEO Ubojstvo u Vinkovcima: Policija pronašla tijela žrtve i počinitelja

Čitatelji portala Novosti dojavili su o pucnjavi u Žanićevoj ulici uz Bosut, a potom i kod novog mosta u Radićevom bloku. 

Stanari okolnih zgrada kažu da je sin ubio oca pa presudio sam sebi, no policija to nije htjela potvrditi. 

- Izašao sam prošetati psa, policajac me upozorio da se odmah vratim u kuću - ispričao je čitatelj 24sata, dodajući kako je ulica bila blokirana, a na mjestu događaja bilo je više policijskih vozila.

VIDEO Dramatična snimka pucnjave u Nashvilleu

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TR
Tripoli
07:13 29.03.2023.

Muž usmrtio supruga...ili ti ljubavni trougao....