Ozlijeđeni policajac se oporavlja

Pucnjava u školi u SAD-u: Mladić koji je poginuo bio je učenik, ali je ujedno i bio napadač

Foto: Reuters/PIXSELL
Pucnjava u školi u SAD-u: Mladić koji je poginuo bio je učenik, ali je ujedno i bio napadač
13.04.2021.
u 07:12
Kada su policajci stigli na mjesto događaja, osumnjičenik je zapucao na njih te je jednoga i ranio. Osumnjičenik je proglašen mrtvim na mjestu događaja, a kasnije je identificiran kao učenik škole Austin-East, kazao je direktor lokalnog istražnog ureda David Rausch
Pogledaj originalni članak

Policija u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee objavila je kako je mladić koji je poginuo u pucnjavi u tamošnjoj srednjoj školi bio učenik te škole, ali je ujedno i bio napadač koji je prvi zapucao na snage reda.

"Kada su policajci stigli na mjesto događaja, osumnjičenik je zapucao na njih te je jednoga i ranio. Osumnjičenik je proglašen mrtvim na mjestu događaja, a kasnije je identificiran kao učenik škole Austin-East", kazao je direktor lokalnog istražnog ureda David Rausch.

Ranije je objavljeno kako je u pucnjavi u srednjoj školi u Knoxvilleu poginula jedna muška osoba, a jedna je pivedena zbog daljnje istrage. Ozlijeđeni policajac nije u životnoj opasnosti.

"Policajac je pri svijesti i dobroga raspoloženja... S njim će biti sve u redu. Zahvalio sam mu što je izložio svoj život kako bi zaštitio učenike i djelatnike škole. Odgovorio je kako je bolje da je on ozlijeđen nego bilo tko drugi", kazala je gradonačelnica Knoxvillea Indya Kincannon.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.