FRANCUSKA

Pronađen napadač koji je pucao ispred džamije: Počinio samoubojstvo

Foto: Reuters/Pixsell/Ilustracija
Pronađen napadač koji je pucao ispred džamije: Počinio samoubojstvo
27.06.2019.
u 21:15
Zasad se ne zna motiv pucnjave, a muškarac je pronađen mrtav
Pogledaj originalni članak

Dvije su osobe u četvrtak ranjene hicima iz vatrenog oružja ispred džamije u gradu Brestu, na zapadu Francuske, priopćile su lokalne vlasti i policija.

Osumnjičenik je kasnije pronađen mrtav nakon što je počinio samoubojstvo, rekao je izvor iz policije. Ranije je izvor rekao kako nije bilo jasno je li napad povezan s džamijom.

Međutim, ministar unutarnjih poslova Christophe Castaner na Twitteru je napisao kako je izdao zapovijed o pojačanju patrola u blizini vjerskih objekata diljem zemlje.

Iz ureda tužitelja u Parizu, koji se bavi slučajevima terorizma u zemlji, priopćili su kako istražuju slučaj zajedno s lokalnim tužiteljstvom.

Nijedno od dvoje ozljeđenih ljudi nisu u opasnosti, objavile su u priopćenju su lokalne vlasti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

RM
ruzica_mario
08:18 28.06.2019.

sta ce dzamija u Brestu??

IH
iron.hide.54966
18:48 27.06.2019.

To je izolirani slučaj, to nema veze s teroristima...nema toga na zapadu.

PR
prajdali100
19:14 27.06.2019.

Da nisu svatovi pucali ?